SINTERKLAAS KOMT BIJ JE LANGS 2022

Lieve grote en kleine inwoners van Berg aan de Maas,

Wat super fijn dat jullie je aangemeld hebben of willen gaan aanmelden voor “Sinterklaas komt bij je langs”.
Dit jaar kom ik samen met mijn pieten zeker weer naar Berg aan de Maas. Het is hier altijd zooooo gezellig! Allemaal fantastische  kinderen !!! In mijn agenda heb ik bij zondag 20 november een groot kruis gezet. Dan kan ik lekker lang naar jullie toe komen.
We komen ook dit jaar weer bij jullie thuis op bezoek. Zoooooo leuk! We vinden het SUPER om overdag bij jullie langs te komen. Dat is toch heel anders dan in het donker. 😊 Dat scheelt in deze tijd ook zeker wat stroom en gas 😉

Intocht

We weten nog niet of corona nog op bezoek komt in november en daarom durven we echt nog geen grote intocht te organiseren. Jammer van het feest bij het veerpont Haol Euver en de mooie optocht. Maar het komt zeker goed. Wij komen natuurlijk wel graag bij jullie langs als jullie dat leuk vinden.

Rijden wij ook bij jullie huisje voorbij?

Scan de QR code of meld je aan via de knop hier beneden. (Ja, ook ik ga met de tijd mee.)
Na de digitale aanmelding ontvangen jullie een bevestiging van Regelpiet in de mail. Dan weet je zeker dat alles goed ontvangen is. De regels voor evenementen veranderen op dit moment regelmatig. Regelpiet krijgt er bijna grijze haren van. Hij stuurt jullie daarom na 15 november een mail met daarin nog wat informatie over “Sinterklaas komt bij je langs”. Dan hoopt Regelpiet dat in die week niets meer gaat veranderen. Duimen jullie voor een zonnetje?

Gezellig toch?

Sinterklaas kan bij ieder kind langs komen en er kunnen ook foto’s en selfies gemaakt worden. Kinderen t/m 8 jaar ontvangen weer iets lekkers van ons. Alle kinderen uit één gezin mogen worden opgegeven.

Wij verheugen ons nu al op een gezellige “SINTERKLAAS KOMT BIJ JE LANGS” samen met jullie.
Tot zondag 20 november.

Groetjes,

Op de knop hieronder kunnen jullie de kind(eren) aanmelden voor “SINTERKLAAS KOMT BIJ JE LANGS” op zondag 20 november. 
Mochten wij jullie tijdens de collecte niet thuis aantreffen en dragen jullie het Sinterklaasfeest een warm hart toe, dan kunnen jullie ons steunen met een bijdrage.
Klik op onderstaande knop dan wordt u vanzelf doorgeleid.
Dank je wel alvast!. 

Neem ook eens een kijkje op de foto’s van de hand van John Janssen.

Zeker de moeite waard.