Het is FEEST!!

Het is feest! Het dak gaat er nog een keer af! We namen u mee naar @Oasië, we gingen op zoek naar Gwendolyn, jullie waren met alle kwalen welkom in Hospitaal Abnormaal. Minoes bracht nieuwtjes voor de courant, in Pot en Pan spookte het behoorlijk. Het was magisch in A Kind of Magic.
Gooi nu maar Alles Overboord!  Hakuna Matata: geen zorgen want het
JEUGDTONEEL bestaat 10 jaar.
Dat is zeker een reden voor een FEEST! Zie HIER de poster!

De toneelkanjers van het jeugdtoneel van de Bergse Brök Jeug maken zich op voor de première van “Feest”. Als ze gaan zingen en spelen zullen de pannen beslist weer even mee wiebelen. De humor, de muziek en het spel werken beslist op uw lachspieren.
In 2009 gestart met Teun en Tonja Toneel en nu jubileum!
Wat een fantastische prestatie.
Proficiat!
Dit jaar een verrassende voorstelling waarin u kunt genieten van heel veel live zang, prachtige beelden en nog veel meer. We verklappen natuurlijk niet alles! Premièrevoorstelling op zaterdag 2 juni  19.00 uur en reprise op zondag 3 juni (Matinee 13.00 uur) in het MFC van Berg aan de Maas. Het Jeugdtoneel van De Bergse Brök Jeug schittert in “FEEST”.
Ook kun je genieten van de mooie terugblik met foto’s en beelden van de afgelopen 10 jaar. We nodigen jullie allemaal uit om dit FEEST mee te komen vieren. Kaartjes à € 3,50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar op het MFC en bij Snackpoint Knoors.
Kom  even lekker ontspannen, lachen en meevieren met ons FEEST.

Tot dan.