Raak betoverd door  “De betovering van Belle en het Beest”

Het is een eeuwen oud verhaal:

Wie wil er niet graag in sprookjes geloven? Dat alles weer goed komt, we lang en gelukkig zullen leven in goede gezondheid en zonder zorgen. Onze wereld bestaat niet uit sprookjes:  egoïsme, hebberigheid zijn er in overvloed. Maar gelukkig is er ook de liefde. Zij zorgt er voor dat er vandaag de dag ook hele mooie doelen bereikt worden. Zo ook voor Belle. Zij neemt de plaats in van haar moeder als deze gevangen genomen wordt door het beest. Het beest krijgt spijt, wordt verliefd op de prachtige Belle en hij laat haar vrij. De liefde zorgt er voor dat iedereen een beter mens wordt en ook Belle en het Beest nog lang en gelukkig kunnen leven.

Komt dit betoverend sprookje mee beleven in de uitvoering van het Tienertoneel van de Bergse Brök Jeug. Op zaterdag 20 mei de première om 19.30 uur en op zondag 21 mei matinee om 14.30 uur.

Dat alles in de grote zaal van het Multi  Functioneel Centrum in Berg aan de Maas.

Kaartjes in de voorverkoop bij Snackpoint  Knoors en het MFC van Berg aan de Maas.

De tieners staan te popelen om jullie dit geweldige sprookje voor te toveren. Laat u meevoeren en neem ook iets van de betovering mee zodat we samen zorgen voor een betoverende wereld met meer liefde en begrip. Tot zaterdag of zondag  in Berg aan de Maas

HIER is de poster.