Het dak gaat eraf!

Maakt u zich maar geen zorgen, we zitten goed bij alle weersomstandigheden. De toneelkanjers van het jeugdtoneel van de Bergse Brök Jeug maken zich op voor de première van de musical “Het Dak eraf”. Als ze gaan spelen zullen de pannen beslist even mee wiebelen. De humor, de muziek en het spel werken beslist op uw lachspieren. Met jullie applaus kan het dak er beslist echt even af.

In het oude leegstaande landhuis nemen de daklozen van Daklozencentrum “Het dak eraf” hun intrek. Wethouder Lach en Traan heeft het plan opgevat om ook de plaatselijke miljonairsclub hier een plek te geven. Jullie raden het al: één toilet, één keuken, een lekkend dak en twee feesten op komst. De miljonairs met André en kaviaar, de daklozen met Gers en soep. Dat allemaal onder één (lekkend) dak: Als dat maar goed komt. Kom genieten van een spetterende voorstelling op zaterdag 16 april (Première  19.00 uur) en zondag 17 april (Matinee 14.00 uur) in het MFC van Berg aan de Maas. Het Jeugdtoneel van De Bergse Brök Jeug schittert in “Het Dak eraf”.

Voor € 3,50 kun je even lekker ontspannen en lachen. Jij komt toch ook? Wil je alvast een kaartje? Ze zijn verkrijgbaar bij het MFC en Snackpoint Knoors.