SINTERKLAAS KOMT BIJ JE LANGS 2021

Lieve grote en kleine inwoners van Berg aan de Maas,

Wat super fijn dat jullie je aangemeld hebben of willen gaan aanmelden voor “Sinterklaas komt bij je langs”.
Dit jaar kom ik samen met mijn pieten zeker weer naar Berg aan de Maas. Het is hier altijd zooooo gezellig! In mijn agenda heb ik bij zondag 21 november een groot kruis gezet. Dan kan ik lekker lang naar jullie toe komen.
Het gaat dit jaar wel een beetje anders. Wij kunnen jullie helaas niet bij het Veerpont Haol Euver begroeten dit jaar. Ik heb een bericht gehad van Minister President Mark Rutte en Burgemeester Marion Leurs dat het nu niet mag vanwege het Covid-19 (Corona) virus. Wij komen natuurlijk wel graag bij jullie langs als jullie dat leuk vinden.

Intocht
Wij durven echt geen grote intocht te doen omdat we in alle blijdschap vergeten om 1,5 meter afstand te houden en als we ook nog gaan juichen dan maken we misschien mensen ziek met het Covid-19 (Corona) virus ☹ Jammer van het feest bij het veerpont en de mooie optocht. Maar het komt zeker goed.

Mogen wij ook bij jullie langskomen?
Scan de QR code of meld je aan via de knop hier beneden. ( Ja, ook ik ga met de tijd mee.)
Na de digitale aanmelding ontvangen jullie een bevestiging van Regelpiet in de mail. Dan weet je zeker dat alles goed ontvangen is. De regels voor evenementen veranderen op dit moment regelmatig. Regelpiet krijgt er bijna grijze haren van. Hij stuurt jullie daarom na 15 november een mail met daarin nog wat informatie over “Sinterklaas komt bij je langs”. Dan hoopt Regelpiet dat in die week niets meer gaat veranderen. Hij volgt de persconferenties voor de zekerheid nu al in Spanje.

Gezellig toch?

Sinterklaas kan bij ieder kind langs komen en er kunnen ook foto’s en selfies gemaakt worden. Kinderen t/m 8 jaar ontvangen weer iets lekkers van de ons. Alle kinderen uit één gezin mogen worden opgegeven.

Wij verheugen ons nu al op een gezellige “SINTERKLAAS KOMT BIJ JE LANGS” samen met jullie.
Tot zondag 21 november.
Groetjes, 

Op de knop hieronder kunnen jullie de kind(eren) aanmelden voor “SINTERKLAAS KOMT BIJ JE LANGS” op zondag 21 november. 

Mochten wij jullie tijdens de collecte niet thuis aantreffen en dragen jullie het Sinterklaasfeest een warm hart toe, dan kunnen jullie ons steunen met een bijdrage.
Klik op onderstaande knop dan wordt u vanzelf doorgeleid.
Dank je wel alvast!. 

Neem ook eens een kijkje op de foto’s van de hand van John Janssen.

Zeker de moeite waard.